MOSZ

President's greeting

moszGreeting words of Mr. György Gémesi

 

tovább

Introduction

Main targets of the Hungarian Association of Local Governments are the local and municipal interest’s representation, promotion and protection.

tovább

Join our Association

Useful information to join our Association

tovább

Event

Jön a Magyar Polgármesterek XI. Világtalálkozója

A Magyar Önkormányzatok Szövetsége az év kiemelt ön- kormányzati eseményeként 2016. június 24-25-én megren- dezi a Magyar Polgármes- terek XI. Világtalálkozóját, amelynek fő helyszíne a Gödöllői Királyi Kastély Lovarda terme lesz. A találkozó fő témája az önkormányzatok jelene és jövője határainkon innen és túl. A rendezvényen ez alkalommal is átadásra kerülnek a Polgár- mesteri Ezüstlánc díj, valamint Polgármesteri Aranygyűrűk, a kiemelkedő polgármesteri munkát végző településvezetők számára.

A találkozó fő témája az önkormányzatok jelene és jövője határainkon innen és túl, az önkormányzatok szempontjából kiemelt érdeklődésű témakörök, például környezetvédelem, közoktatás, ASP, a határ-menti és határon átnyúló együttműködések (2014-2020); az EU források és támogatási feltételek.

A rendezvény keretében a panelbeszélgetések hangzanak el az önkormányzatok jelenéről és jövőjéről, a vidékfejlesztés, településüzemeltetés önkormányzati jó gyakorlatairól, a környezetvédelemről és a hulladékgazdálkodásról.

A rendezvényen ez alkalommal is átadásra kerülnek a Polgármesteri Ezüstlánc díj, valamint Polgármesteri Aranygyűrűk, a kiemelkedő polgármesteri munkát végző településvezetők számára.

A találkozó valamennyi programja térítésmentes, az étkezés a programok idején mindenki számára biztosított lesz.

A Világtalálkozó záró napján – június 25-én délután – fakultatív programokon vehetnek rész polgármesterek: megnézhetik Gödöllő nevezetességeit, illetve részt vehetnek a Múzeumok éjszakája eseményein. Este a Magyar Szabadság Napja ünnepi, szabadtéri műsorát, az Experidance táncegyüttes Világok vándorai című zenés előadását tekinthetik meg a résztvevők.

A rendezvényre a mellékelt jelentkezési lap kitöltésével és a mosz@godollo.hu email címre való elküldésével lehet, 2016. június 6-ig. A Világtalálkozóval, programokkal kapcsolatos kérdésekkel, egyeztetésekkel összefüggésben Sándor Zsuzsanna (Tel: +36/28 529 136, mobil: +36/20 569 4319, e-mail: mosz@godollo.hu) tud bővebb információval szolgálni.

Letölthető tartalmak:
- Meghívó - Magyar Polgármesterek XI. Világtalálkozója
- Magyar Polgármesterek XI.Világtalálkozója 
- Program - Június 25., Gödöllő  
- Jelentkezési Lap - Magyar Polgármesterek XI. Világtalálkozója  

vissz
magyar polgármester online

Partners


/files/viking.jpg

mosz

http://www.magyarpolgarmester.hu/files/EPS-magyarorszag_szivedhez_legkozelebb_fekete.jpg

mosz

fsd

 csfa

leblanc

flaga