MOSZ

President's greeting

moszGreeting words of Mr. György Gémesi

 

tovább

Introduction

Main targets of the Hungarian Association of Local Governments are the local and municipal interest’s representation, promotion and protection.

tovább

Join our Association

Useful information to join our Association

tovább

Event

Magyar Polgármesterek X. Világtalálkozója Gödöllőn

A Magyar Önkormányzatok szövetsége 2014. június 28-29-én tizedik alkalommal rendezi meg a Magyar Polgármesterek Világtalálkozóját Gödöllőn, a Királyi Kastély Lovardájában. A rendezvénynek – amelynek plenáris és szekcióülésein ismét az önkormányzatiság legfontosabb, legaktuálisabb kérdései kerülnek napirendre – Dr. Paczolay Péter, a Magyar Alkotmánybíróság elnöke vállalta el a találkozó fővédnöki tisztét.


A kétnapos találkozó június 28-án plenáris üléssel kezdődik, majd délután három szekcióülés várja az érdeklődőket, a települések fenntartható fejlődése, a visegrádi országok önkormányzati szövetségei és testvérvárosai, valamint településüzemeltetés, közszolgáltatás, energiapolitika, környezetvédelem témakörökben. Másnap ismét plenáris üléssel folytatódik a találkozó, s ennek keretében vehetik át a Polgármesteri Ezüstlánc, illetve Arany Pecsétgyűrű díjakat a kiemelkedő munkát végzett polgármesterek.

A találkozó tervezett programja – a további részletes információkat tartalmazó meghívóval és a jelentkezési lappal együtt – a letölthető tartalmak között található. A végleges program kialakulását a www.moszlap.hu és a www.magyarpolgarmester.hu oldalakon nyomon követhetik, továbbá a Magyar Polgármester Online heti elektronikus hírlevele is folyamatosan tájékoztat majd a változásokról.

A rendezvény kiemelt támogatója: Raiffeisen Bank Kiemelt együttműködő partnerünk: 
Konrad Adenauer Stiftung

A rendezvény támogatói: 


Robert Bosch Kft. – Galax Kft.  – Szövetség a Polgári Magyarországért Alapítvány – Magyar Turizmus Zrt. – MOL Nyrt. – ELMŰ-ÉMÁSZ – Öko Water Management Kft. – S-TÉR Kft. – Hofeka Kft. – Enerin Kft.  Profirent Kft. – Barabás Téglakő Kft.   – New Energy Investment Zrt. – Tempus Közalapítvány –  Iszapfaló Kft.  – O.K. Partner Zrt. – MEVA-HU Kft. – POI Partner Terminál Üzemeltető Kft.    

   

     

 

     
    

        

  
                 
     
vissz
magyar polgármester online

Partners


/files/viking.jpg

mosz

http://www.magyarpolgarmester.hu/files/EPS-magyarorszag_szivedhez_legkozelebb_fekete.jpg

mosz

fsd

 csfa

leblanc

flaga