MOSZ

President's greeting

moszGreeting words of Mr. György Gémesi

 

tovább

Introduction

Main targets of the Hungarian Association of Local Governments are the local and municipal interest’s representation, promotion and protection.

tovább

Join our Association

Useful information to join our Association

tovább

Event

Szentkirályon rendez kistelepülési integrációs konzultációt a MÖSZ

A Magyar Önkormányzatok Szövetsége (MÖSZ) 2016 október - novemberben folytatja Hanns Sei- del Alapítvány által támogatott kistelepülési integrációs konzultáció-sorozatát, amelynek következő helyszíne a Bács-Kiskun megyei Szentkirály. A konzultációk során olyan, a vidék Magyarországát leginkább foglalkoztató témakörök kerülnek megvitatásra, mint az önkormányzatok jelenlegi helyzete és jövőképe, valamint a közfoglalkoztatás vidékfejlesztésben és társadalmi integ- rációban betöltött szerepe.

A találkozón Gémesi György, a Magyar Önkormányzatok Szövetségének elnöke, Szabó Gellért, Szentkirály polgármestere, a Magyar Faluszövetség elnöke és Lőrinc Leó, a Belügyminisztérium főtanácsadója tartanak előadásokat, amelyeken egyebek mellett a kistelepülések előtt álló legfontosabb feladatok és kihívásokról, valamint a vidéki közfoglalkoztatás szerepéről, helyzetéről lesz szó. A megjelent polgármestereknek kérdések feltételére és tapasztalatcserére is lehetőségük lesz.

A konzultáció időpontja: 2016. október 25. 9.00 – 11.30 óra 

Helyszíne: Szentkirály, Faluház (6031 Szentkirály, Kossuth Lajos u. 18.)

Jelentkezés és további információ:  Vasas András (36/70 673 2462, vasas.andras@godollo.hu)

 

vissz
magyar polgármester online

Partners


/files/viking.jpg

mosz

http://www.magyarpolgarmester.hu/files/EPS-magyarorszag_szivedhez_legkozelebb_fekete.jpg

mosz

fsd

 csfa

leblanc

flaga