MOSZ

President's greeting

moszGreeting words of Mr. György Gémesi

 

tovább

Introduction

Main targets of the Hungarian Association of Local Governments are the local and municipal interest’s representation, promotion and protection.

tovább

Join our Association

Useful information to join our Association

tovább

Event

URB:ICON településfejlesztési kiállítás a Hungexpón

A Hungexpo Zrt. és a Magyar Urbanisztikai Tudásközpont második alkalommal szervezi meg az URB:ICON Nemzetközi településfejlesztési kiállítást és projektvásárt 2013.  április 10-13 között, a Hungexpo Vásárközpontban. A rendezvény a Construma és Hungarotherm kiállításokkal együtt kerül megrendezésre, így a lehető legalkalmasabb környezet lehet az önkormányzati fejlesztési elképzelések és a megvalósításhoz szükséges partnerek egymásra találásához. A szervezők az önkormányzatok számára rendkívül kedvező részvételi feltételeket alakítottak ki.

A rendezvény célja, hogy találkozási pontot biztosítson az önkormányzatoknak, befektetőknek, projektirodáknak, vállalkozásoknak.  A város- és településfejlesztés több területe megjelenik a kiállításon: a már megvalósult önkormányzati projektek, a még csak elképzelés szintű tervek, az infrastruktúra-fejlesztés, a közterületek eszközei, a parkfenntartás egyaránt.

 

A tavalyi sikeres debütáláson már több önkormányzat megjelent: például a Csepeli Önkormányzat, mely már megvalósított fejlesztési projektjét mutatta be, de részt vett a kiállításon többek között Veszprém, Mór és Szentendre Önkormányzata is. Vállalkozói oldalról a Tungsram Schréder közvilágítási projektje, a HungaroCAD, a Városkert és a Barabás Téglakő is bemutatta kínálatát az önkormányzatok számára.

 

A kiállítás szakmaiságát és programjait az URB:ICON szakmai tanácsának tagjai biztosítják: a társszervező Magyar Urbanisztikai Tudásközpont, a Települési Önkormányzatok Országos Szövetsége, a Magyar Önkormányzatok Szövetsége, a Magyar Mérnök Kamara, a Magyar Építőművészek Szövetsége, Megyei Önkormányzatok Országos Szövetsége.

 

A hazai önkormányzatok számára az elkövetkező évek kiemelt feladata, hogy kialakítsák a településfejlesztés új, nagyrészt önfinanszírozó módszerét. Az URB:ICON ebben kíván segítséget nyújtani azzal, hogy szakmai fórumként lehetőséget teremt az önkormányzatoknak a tapasztalatcserére, megfelelő partnerek felkutatására, ezáltal fejlesztési elképzeléseik leghatékonyabb megvalósításának előkészítésére.

 

A szervezők az Önkormányzatok számára rendkívül kedvező részvételi feltételeket alakítottak ki, melyet a csatolt anyagban – a rendezvényről szóló bővebb információk mellett – megtalálhatók.

 

A részvételi lehetőséggel kapcsolatos kérdésekkel kapcsolatban Szabó Jázmin értékesítési menedzser (1/263-6534,  urbicon@hungexpo.hu) tud felvilágosítást nyújtani.

 

Bővebb információ a kiállításról: www.urbicon.hu

 

Csatolt dokumentumok:

/uploads/files/urbicon2013kiallitasismerteto.PDF   

uploads/files/urbicon2013ajanlatesjelentkezesilap.PDF

vissz
magyar polgármester online

Partners


/files/viking.jpg

mosz

http://www.magyarpolgarmester.hu/files/EPS-magyarorszag_szivedhez_legkozelebb_fekete.jpg

mosz

fsd

 csfa

leblanc

flaga