MOSZ

Elnöki köszöntő

moszDr. Gémesi György köszöntője

tovább

Szövetségünkről

A MÖSZ legfőbb feladata az önkormányzati érdekek képviselete, megjelenítése és védelme.

tovább

Belépés a szövetségbe

Hasznos információk a Szövetségbe történő belépéshez

tovább

Hírek

Magyar Polgármesterek XII. Találkozója - Meghívó

A Magyar Önkormányzatok Szövetsége nevében örömmel tájékoztatom, hogy 2018. június 29-30-án kerül megrendezésre a Magyar Polgármesterek XII Találkozója.

 

A találkozó főszponzora a Raiffeisen Bank Zrt.

 

A rendezvény fő helyszíne a Gödöllői Erzsébet Királyné Szálloda Bálterme.

 

 

A kétnapos Világtalálkozóra tisztelettel meghívom.

 

 

Az eseményre – korábbi találkozókhoz hasonlóan - meghívást kapnak az anyaországi és határon túli magyar polgármesterek. A találkozó fő témája az önkormányzatok jelene és jövője határainkon innen és túl, valamint a fenntartható fejlődés, településüzemeltetés.

 

A rendezvény keretében a panelbeszélgetések során interaktív párbeszéddel tárgyaljuk meg az önkormányzatok jelenét és jövőjét, a vidékfejlesztés, településüzemeltetés önkormányzati jó gyakorlatait, és kiemelten foglalkozunk a közfoglalkoztatás, önfenntartás,  hulladékgazdálkodás kérdésköreivel.

 

A rendezvényen ez alkalommal egy Polgármesteri Ezüstláncdíj, valamint két polgármesteri aranygyűrű kerül átadásra, a kiemelkedő polgármesteri munkát végző településvezetők számára.

 

A találkozó másnapján (június 30-án, szombaton) szeretnénk lehetőséget biztosítani néhány település számára, hogy termékeivel,  területi jellegzetességeivel bemutatkozhasson.

Így hagyományteremtő céllal, a Városi piac területén termékbemutató és kirakodó vásárt rendezünk.

 

Június 30-án, szombat délután a Királyi Kastély megtekintése, továbbá városi szabadtéri szórakoztató műsorral várjuk városunk vendégeit.

 

A Találkozó záró napján (szombat) este a Magyar Szabadság Napja ünnepi, szabadtéri műsorát tekinthetik meg a résztvevők (a Cervinus Teátrum Csodaszarvas című musicaljét).

 

A Világtalálkozón történő részvétel mindenki számára ingyenes, részvételi díj nincs!

A kétnapos találkozó valamennyi programján térítésmentesen tudnak részt venni, az étkezést a programok idején mindenki számára biztosítjuk.

 

A mellékelt jelentkezési lapot kérjük kitölteni és a megadott mosz@godollo.hu email címre 2018. május 31ig visszaküldeni, a rendezvény szervezéséhez szükséges tudnunk a jelentkezők létszámát és körét. Szállások korlátozott számban állnak rendelkezésre , ezért kérjük jelentkezésüket minél előbb tegyék meg.

 

A rendezvény mindkét napján ingyenes parkolásra a Művészetek Háza parkolójában lesz lehetőség, a mellékelt parkolókártya elhelyezésével.

A hivatkozott Világtalálkozóval, programokkal kapcsolatos kérdésekkel, egyeztetésekkel összefüggésben kolléganőm, Sándor Zsuzsanna készséggel áll rendelkezésre.

 

Sándor Zsuzsanna

Tel: +36/28 529 136

Mobil: +36/20 569 4319

 

E-mail: mosz@godollo.hu

 

Személyes találkozásban bízva,

Gödöllő, 2018. május 15.

Tisztelettel

 

Dr. Gémesi György

elnök

 

Mellékletek:

 

Program

Pályázati felhívás

Jelentkezési lap

Parkolókártya

 

 

 

vissz
magyar polgármester online

Partnereink


/files/viking.jpg

mosz

http://www.magyarpolgarmester.hu/files/EPS-magyarorszag_szivedhez_legkozelebb_fekete.jpg

mosz

fsd

 csfa

leblanc

flaga