MOSZ

Elnöki köszöntő

moszDr. Gémesi György köszöntője

tovább

Szövetségünkről

A MÖSZ legfőbb feladata az önkormányzati érdekek képviselete, megjelenítése és védelme.

tovább

Belépés a szövetségbe

Hasznos információk a Szövetségbe történő belépéshez

tovább

Hírek

Rekordrészvétel mellett nyíregyházi és székesfehérvári győzelem a Magyar Önkormányzatok II. Foci Kupáján

Az elmúlt hétvégén amatőr labdarúgók népesítették be a II. kerület, egyben az egész Főváros büszkeségének számító Pokorny József sport- és szabadidőközpontot, amely jó otthona volt a Magyar Önkormányzatok II. Foci Kupája két felvonásos mérkőzéssorozatának. A hagyományépítő szán- dékkal először tavaly meghirdetett szabadidős rendezvény két ötletgazdát is dicsér.Az idei kupán összesen 77 csapat vett részt, ami körülbelül 25 százalékkal múlta felül a tavalyi mezőny nagyságát

„A kiemelt főtámogató E.ON Hungáriával még 2014-ben jutottunk arra a közös elhatározásra, hogy létrehozzuk a Magyar Önkormányzatok Foci Kupáját, és együtt hívjuk a pályára a keleti és a nyugati országrész nagyobb településeinek, illetve a főváros pesti valamint budai oldalát képviselő önkormányzatoknak a kispályás focicsapatait” – újságolta Szalay Gergő, PromoSport Kft ügyvezetője, úgy is, mint ötletgazda-társ a részvételi rekordot döntő kétnapos rendezvény után. Így alakult ki a nagy eseményen belül a Kelet, illetve a Nyugat Kupa, amely most együttesen 77 csapatot vonultatott fel, körülbelül 25 százalékkal felülmúlva a tavalyi mezőny nagyságát. „A sikeres premier és az annál is jobb mérleget záró folyatás után most már azt a célt tűzzük magunk elé, hogy két év leforgása alatt százcsapatos önkormányzati mezőnnyel büszkélkedhessünk.” – hangsúlyozta az ügyvezető, köszönetet mondva nem csak az E.ON Hungáriának, hanem a többi támogatónak, így a Vodafone Magyarországnak, a Nissan Magyarországnak, a Fehér Építőipari Cégcsoportnak, Budapest Főváros Önkormányzatának, illetve a Cothec és a Hofeka Kft-nek.

A rangos szabadidős rendezvény, amelynek fővédnöke idén is Pogácsás Tibor, a Belügyminisztérium önkormányzati államtitkára volt, őrségváltást jelentett abból a szempontból, hogy a címvédők ezúttal nem tudták megismételni a tavalyi győzelmüket. A szombati, 44 fős mezőny felvonultató Kelet Kupát – Hajdúhadházát váltva – Nyíregyháza csapata nyerte, megelőzve Gyomaendrődöt, Debrecent és Hódmezővásárhely „válogatottját”, míg a vasárnapi 33 csapatos Nyugat Kupán – a 2015-ös aranyérmes Százhalombattát pedig Székesfehérvár váltotta, amely a döntőbe jutásért Mohácsot, a döntőben pedig Győrt is csak büntető párbajban tudta felülmúlni. Mögöttük Szombathely lett a bronzérmes, Mohács pedig a negyedik helyezett. A keleti tornán Szalánczy Zoltán, a Debrecen játékosa lett a legjobb kapus, és a Gyula színeiben játszó Vadi Gergő a gólkirály, a nyugati eseményen ugyanezzel Sabo Norbert, illetve a 12 gólos Juhász Gyula büszkélkedhetett, mindketten Székesfehérvár csapatából.Letölthető tartalmak:
- Magyar Önkormányzatok II. Foci Kupája 
 

 


 


 


vissz
magyar polgármester online

Partnereink


/files/viking.jpg

mosz

http://www.magyarpolgarmester.hu/files/EPS-magyarorszag_szivedhez_legkozelebb_fekete.jpg

mosz

fsd

 csfa

leblanc

flaga